سمیه سادات سجادی

دکتری: دانشجوی دکتری تاریخ محلی دانشگاه اصفهان
کارشناسی ارشد: دانشگاه بیرجند، ۱۳۹۰
نویسنده کتاب "در باب تاریخ محلی"، خانم کامن یکی از باسابقه ترین پژوهشگران تاریخ محلی امریکا است. او در سال 1937 در ایالت نیوجرسی امریکا متولد شد. در طول سالهای فعالیتش در عرصۀ تاریخ محلی آثار متعددی در کارنامۀ علمی و پژوهشی اش ثبت نموده است. از تأثیرگذارترین آنها on Doing Local History منتشره در سال 1986 می‌باشد. کتاب در باب تاریخ محلی ترجمۀ ویرایش دوم این اثر است؛ که در سال 2003م. توسط همین مؤلف منتشر گردید. ویرایش دوم کتاب ماحصل تحقیقات و تجربیات تکمیلی و بیشتر نویسنده در حوزۀ تاریخ محلی است.
 »ادامه
+ شنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۲ ساعت ۲۱:۱۱
معرفی کتاب
موقعیت و سابقۀ تاریخی اصفهان بر پژوهشگران و دوستداران تاریخ پوشیده نیست و در کتابهای تاریخی مطالب متعددی در این باره نوشته شده است. علاوه بر این نویسندگان در دوره های مختلف آثار متعددی در مورد شهر اصفهان و موقعیت و جایگاه آن در روند تاریخ به رشتۀ تحریر درآورده اند. آنچه آکنون مورد توجه قرار گرفته کتابی است که یک مستشرق آلمانی از یکی از شهرهای این استان، گزبرخوار نوشته است.
 »ادامه
+ چهارشنبه ۱ آذر ۱۴۰۲ ساعت ۱۰:۲۳
نگارش رویدادها و وقایع در مناطق مختلف منجر به ثبت آن منطقه در تاریخ شده است. عدم توجه به این امر در طول تاریخ سبب شده بسیاری از روستاها و شهرها به فراموشی سپرده شوند و هیچ نامی از آنان برجا نماند. روستای تازه شهر زُهان در خراسان جنوبی از جمله این مناطق به شمار می رود. زهان مهد زشک ایران است. قدیمی ترین نامی که از آن در تاریخ آمده در نسخۀ خطی تاریخ حسامی اثر واعظ حسامی از منابع دورۀ تیموری(771- 911ه.ق.) و تلخیص آن به نام مزارنامه از قریه زهان به عنوان یکی از توابع بلوک زیرکوه نام برده است.
 »ادامه
+ سه‌شنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۲ ساعت ۱۶:۵۹
در دورۀ پهلوی، آموزش‌های نوین علمی و عملی با ایجاد دبستان‌ها و آموزشگاه‌ها و دانشگاه‌ها در ایران برای دستیابی به پیشرفت و توسعه شکل گرفت. در این دوره مراکز دولتی و خصوصی با برپایی مراکز علمی سعی برآن داشته در تحقق این هدف همکاری و مشارکت نمایند. بخشی از این وظایف را مؤسسات دولتی و وابسته به دولت همچون سازمان شاهنشاهی خدمات اجتماعی برعهده گرفت. از دهۀ 30 این سازمان با برپائی اولین آموزشگاه در تهران در این مسیر گام برداشت و پس از آن به توسعۀ آموزشگاه‌های حرفه‌ای در کشور پرداخت. فارغ التحصیلان در آموزشگاه‌های حرفه ای با کسب توانایی و مهارتهای لازم به عنوان تکنسین و متخصص وارد بازار کار می شدند.
 »ادامه
+ آدینه ۱۳ اسفند ۱۴۰۰ ساعت ۱۷:۰۶
 جمعیت شیر و خورشید سرخ اصفهان
شکل گیری مؤسسات مدنی و عام المنفعه جهانی در ایران تأثیراتی مطلوب و مهمی در زندگی جامعۀ ایرانی بر جای نهاد. یکی از این مؤسسات عام‌المنفعه جمعیت شیر و خورشید سرخ به سال 1302ش.بود. تأسیس شعب این مؤسسه در مناطق مختلف کشور نمود و فعالیت های این سازمان در کمک رسانی و همکاری با مردم در حوادث و بحرانهای ایجاد شده، بیانگر فرهنگ همکاری و حس تعاون و مهروزی است. اگرچه شکل گیری شعب جمعیت در شهرستانها وابسته به پیگیریهای دولتی بوده است اما اقدامات انجام شده در هر شعبه به ویژه اقدامات اولیه بیانگر نیازهای آن منطقه و از سوی اهمیت صاحبان نظران به حل مشکلات آن منطقه است.
 »ادامه
+ یکشنبه ۱ اسفند ۱۴۰۰ ساعت ۱۶:۲۵
مطالب پیشین

معرفی کتاب: تاریخ استان مرکزی، دوشنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۰

تاریخ‌های گمشده و پنهان، پنجشنبه ۷ بهمن ۱۴۰۰

وبینار تاریخ محلی ، پنجشنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۹

کارگاه آموزشی تاریخ جایگزین، یکشنبه ۲۳ شهریور ۱۳۹۹

معرفی کتاب ، آدینه ۱۵ فروردین ۱۳۹۹

کارخانه وطن در اصفهان ، دوشنبه ۱۶ دی ۱۳۹۸

 
اطلاعات تماس
ایمیل: ssajadi90@yahoo.com
مطالب